|   Teléfonos: 900 816 102   |   Contacto »

Simona Ghiurțu

Técnico de Micropigmentación Capilar (Rumanía)

Simona Ghiurțu este coordonatoarea echipei Goldeneye România, este responsabilă de tot ce are legătură cu promovarea produselor, a brandului Goldeneye și a sistemului școlarizare Goldeneye Academy. Coordonează strategiile de promovare în revistele locale și online, relațiile cu publicul.

Este organizatoarea de evenimente, promovări locale și internaționale referitoare la Goldeneye România.

A absolvit Universitatea Politehnică din București și numeroase cursuri de management al afacerilor cu companii de renume cum ar fi Pierre Cardin, Christian Dior, Givenchy… și alte branduri de beauty din industria de cosmetice și modă.

Din 2006 a făcut cunoștință cu echipa Goldeneye Internațional la standul lor din cadrul Cosmoprof – Bologna și a ales să lucreze, să îi reprezinte, să construiască imaginea companiei Goldeneye în România și mai târziu în Republica Moldova.

A participat la numeroase cursuri și evenimente de beauty, în special micropigmentare, tehnici avansate de lucru și paramedicale, din întreaga lume.

În 2014 a finalizat certificările în tratamentele de Micropigmentare a Scalpului cu Pigmentalia – Spania și Beauty Medical – Milena Lardi, Italia.

Lucrează ca și tehnician în centrul Pigmentalia România și susține sistemul de școlarizare – teorie și practică în România și Republica Moldova.